nsl110322Centralna javna rasprava na Nacrt Programa uređenja prostora opštine Herceg Novi za 2022. godinu održana je danas u Velikoj sali lokalnog parlamenta.

Iako u ne velikom broju, građani su istakli potrebu kultivacije i uređenja prostora i puteva ponajviše u Igalu i Đenovićima, dok se dio pitanja odnosio na teme koje nisu bile predmet ove javne rasprave.
Javna rasprava će trajati do 14. marta 2022. godine, a sve primjedbe, predloge, sugestije i mišljenja građani mogu dostaviti u pisanoj formi na adresu Opštine Herceg Novi, Sekretarijat za prostorno planiranje i izgradnju, preko Građanskog biroa ili mjesnih zajednica, a u elektronskoj formi na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. .
rasprava110322Nacrt Programa uređenja prostora opštine Herceg Novi za 2022. godinu dostupan je u štampanoj formi u prostorijama Sekretarijata za prostorno planiranje i izgradnju, zgrada Opštine Herceg Novi, kancelarija 85, a u mjesnim zajednicama svakog radnog dana od 08 do 15 časova.
Nacrt Programa uređenja prostora, kao i Zaključak o utvrđivanju Nacrta, Program održavanja javne rasprave i Anketni list možete pogledati i preuzeti na linku https://www.hercegnovi.me/sr-yu/meni/sekretarijat-za-prostorno-planiranje-i-izgradnju/vijesti-prostorno-meni/488-javna-rasprava-na-nacrt-programa-uredenja-prostora-opstine-herceg-novi-za-2022-godinu