Privremeno se mijenja režim saobraćaja u Njegoševoj ulici, na potezu od raskrsnice Njegoševe sa ulicom Mića Vavića (zgrada Novljanke) do ulice Save Kovačevića, na način da se zabranjuje saobraćaj za sva vozila. Režim izmjene saobraćaja odnosi se na vremenski period od 17.45 do 18.15 časova, u nedjelju 14. avgusta.
Privremeno se mijenja režim saobraćaja u ulicama Srbina i Ustanička, na potezu od magistralnog puta do skretanja za naselje Podi, na način da se zabranjuje saobraćaj za sva vozila. Režim izmjene saobraćaja odnosi se na vremenski period od 18 do 19 časova, u ponedjeljak 15. avgusta.
Privremeno se mijenja režim saobraćaja u Njegoševoj ulici, na potezu od raskrsnice Njegoševe sa ulicom Mića Vavića (zgrada Novljanke) do ulice Save Kovačevića, na način da se zabranjuje saobraćaj za sva vozila. Režim izmjene saobraćaja odnosi se na vremenski period od 19 do 19:30 časova, u ponedjeljak 15. avgusta.
Sekretarijat za komunalne djelatnosti izdao je rješenje kojim se vrše privremene izmjene režima saobraćaja radi nesmetanog i bezbjednog odvijanja manifestacije povodom obilježavanja 640 godina od osnivanja Herceg Novog i slave osnivača grada, Prenosa moštiju Svetog arhiđakona Stefana i dolaska Njegove Svetosti Patrijarha srpskog g. Porfirija.