Preduzeće „Čistoća“ uvelo je novinu u poslovanju te građani usluge odvoza komunalnog otpada mogu plaćati bez provizije pristupom na veb portal www.cistoca-hn.com.

„Račun možete platiti preko QR koda koji je istaknut na računima a koji korisnike vodi direktno do popunjene forme za plaćanje iznosa datog računa na veb portalu“, obavještavaju iz preduzeća „Čistoća“.
Novom uslugom omogućeno je jednostavno i pregledno onlajn plaćanje računa, putem platnih kartica. Servis nudi jednostavnu i bezbjednu proceduru plaćanja uz minimalni unos podataka i mogućnost plaćanja više računa jednom transakcijom.
-Ulaskom na sajt Društva, sa lijeve strane je baner „Onlajn plaćanje“i „Stanje na računu -Vebračun“. Da bi pristupili portalu za elektronsko plaćanje, potrebni su korisnički broj i ID koji su istaknuti na računima. Pored ove usluge korisnici imaju mogućnost da na našem sajtu provjere stanje računa, preuzmu prepise računa i finansijske kartice, kao i mogućnost prijave elektronske adrese na koju bi ubuduće dobijali račune, saopštili su iz tog komunalnog preduzeća.