Vizual SajtSekretarijat za kulturu i obrazovanje opštine Herceg Novi poziva sve studente i srednjoškolce da prisustvuju radionici "Zaštita podataka na internetu", koja se organizuje u okviru saradnje opštine i NVO Centar za omladinsku edukaciju na projektu Evropske omladinske kartice (EYCA). 

Anita Ljuljđurović, specijalistiknja za pravne poslove u kompaniji doMEn, agentu registracije .me domena, svoje višegodišnje znanje i iskustvo će podijeliti sa mladima i sa njima razgovarati na temu sajber bezbjednosti, zaštiti podataka na internetu i društvenim mrežama.
Radionica će se održati u ponedjeljak, 7. novembra u velikoj sali Skupštine opštine Herceg Novi u 13h, a svi prisutni će dobiti i Potvrde o prisustvu.
Projekat Evropska omladinska kartica – EYCA realizuje se u partnerstvu NVO Centar za omladinsku edukaciju i Ministarstva sporta i mladih, a uz podršku i aktivno učešće Opštine Herceg Novi, koja je obezbijedila nabavku besplatnih EYCA kartica i realizaciju programa neformalne edukacije na teritoriji grada.