VPSekretarijat za turizam, ekonomski razvoj i investicije Opštine Herceg Novi dogovorio je sa crnogorskom nacionalnom avio kompanijom organizaciju većeg broj letova iz Beograda za Tivat u toku 54. Praznika mimoze.

Dejan Pižurica, direktor prodaje kompanije Air Montenegro, saopštio je da će termini u kojima će se dodatni letovi odvijati biti objavljeni sredinom ovog mjeseca.
Dodatni letovi u toku Praznika mimoze, kako je istakao sekretar za turizam, ekonomski razvoj i investicije Nenad Vitomirović, omogućiće bolju popunjenost smještajnih kapaciteta i povećati broj turista tokom februara i marta.
"Očekujemo znatno veći broj gostiju iz Srbije jer 54. Praznik mimoze počinje 17. februara, a u tom periodu su i praznici u Republici Srbiji. Program je inoviran u odnosu na prethodne godine i koncipiran tako da nudi zanimljive sadržaje za sve ukuse i generacije. Nadamo se uspješnom dogovoru sa agencijama iz Banja Luke. Naš cilj nije samo bolja posjeta u toku Praznika mimoze, jer nakon toga slijede Vaskršnji praznici i Prvi maj. Herceg Novi mora da bude vidljiviji i konkurentniji na turističkom tržištu regiona i Evrope uopšte. Ovo će ujedno biti i početak promotivnih aktivnosti za narednu ljetnju turističku sezonu", istakao je Vitomirović.
Sekretarijat za turizam, ekonomski razvoj i investicije Opštine Herceg Novi će, na sastanku koji će uslijediti sa svim zainteresovanim turističkim agencijama iz Banja Luke, sagledati mogućnost uvođenja čarter letova iz tog dijela Bosne i Hercegovine.
Foto: Opština Herceg Novi i MediaBiro