foto mladi vaterpolisti10042024

U svoje lično i ime Opštine Herceg-Novi, igračima, stručnim štabovima i upravama PVK Jadran i VK Mladost, čestitam odličan rezultat postignut na jednom od najvećih i najjačih vaterpolo turnira na svijetu za najmlađe uzraste.

Predstavlja nam čast što imamo priliku da priliku da čestitamo dvije srebrne medalje koje su na turniru „Tomo Udovičić” u Dubrovniku osvojili igrači Jadrana uzrasta do 14 godina i igrači Mladosti uzrasta do 12 godina. Pokazali ste veliki talenat za sport koji se s posebnom pažnjom njeguje u Herceg-Novom, veliki trud i rad koji ste zajedno sa trenerima i upravama klubova uložili, spremnost na odricanje i požrtvovanje i dokazali da u našem gradu stasavaju sjajni mladi vaterpolisti. U veoma jakoj konkurenciji, među više stotina učesnika u vašim kategorijama, osvojili ste srebrne medalje i vjerujte da one za nas imaju zlatni sjaj.

Učinili ste ponosnim ne samo svoje klubove, porodice, prijatelje, već cijeli grad. Vi ste mlade snage koje će biti dalji oslonac razvoju vaterpola u Herceg-Novom i Crnoj Gori, oni koji najljepše promovišu svoj zavičaj, čine ga slavnim i potvrđuju da s pravom nosi naziv Evropskog grada sporta.

Želim vam uspjeh u daljem radu i školovanju, činite nas i dalje ponosnim, a podrška lokalne samouprave biće vaš dodatni motiv da radite još jače i bolje!

predsjednik Opštine Herceg-Novi

Stevan Katić