KenovaNSLKonferencija “Kenova” će prvi put biti održana 15. i 16. aprila 2022. godine u Herceg Novom, na temu “Digitalni marketing u turizmu”.

Konferencija je namijenjena zaposlenima u svim djelatnostima koje čine turizam, kao i lokalnim i državnim institucijama koje su bliske turizmu, a cilj je marketinška edukacija i priprema za predstojeću ljetnju sezonu u Crnoj Gori. Predavanja će biti organizovana u hotelu “Palmon Bay” u Igalu, a učešće je besplatno uz obaveznu prijavu.
Konferencija će biti organizovana u saradnji sa Sekretarijatom za turizam, ekonomski razvoj i investicije Opštine Herceg Novi i lokalnom Turističkom organizacijom. Sponzor svih predavanja i panel diskusije je Jana voda.
Tokom dva dana, predavači će učesnicima predstaviti najnovije trendove u svijetu marketinga i prezentovati pozitivne primjere iz prakse.
- Teme na konferenciji pokrivaju sve sfere digitalnog marketinga, pa će posjetioci tokom predavanja naučiti sve što je neophodno za kreiranje kvalitetne promocije destinacije ili pojedinačnog ugostiteljskog objekta - od toga kako pravilno koristiti društvene mreže u cilju promocije, do toga zašto vaš restoran mora imati kvalitetan logo, najavljuju organizatori.
Radi što bolje prezentacije i pristupa problematici, predavanja su planski podijeljena, tako da je prvi dan (petak, 15.04.) namijenjen zaposlenima u turističkim organizacijama, turističkim agencijama i primarnim ugostiteljskim objektima (hoteli, turistička naselja, turistički rizorti i dr.).
Herceg Novi080422Drugi dan konferencije (subota 16.04.) prilagođen je za potrebe komplementarnih i ostalih ugostiteljskih objekata (apartmani, sobe, seoska domaćinstva, restorani, kafe barovi, plaže i dr.).
Prvog dana konferencije, osim navedenih predavanja, organizuje se i panel diskusija na temu “Marketing u turizmu” na kojoj će nastupiti lokalni i regionalni stručnjaci u oblasti marketinga.
Učešće na konferenciji je besplatno, uz obaveznu registraciju posjetilaca na sajtu konferencije - www.kenova.marketing
Oba dana konferencije započinju predavanjima od 11 sati, a zamišljeno je da čitav program bude konkretan i efikasan, te da ne traje duže od 4 sata. Događaj će biti održan u konferencijskoj sali hotela Palmon Bay u Igalu, a broj mjesta za oba dana konferencije je ograničen.
Poziv za prisustvo na konferenciji će biti upućen turističkim organizacijama svih gradova u Crnoj Gori, nacionalnoj Turističkoj organizaciji, kao i svim zainteresovanim privrednicima koji se bave turizmom i ugostiteljstvom.
Sve dodatne informacije o konferenciji, kao i detaljan spisak tema i predavača možete pronaći na sajtu konferencije, kao i na nalozima na društvenim mrežama (@kenova.marketing).