sohn20092021Odbornicima lokalnog parlamenta dostavljen je zahtjev za proširenje dnevnog reda četvrte redovne sjednice Skupštine opštine Herceg Novi, koja je zakazana za 22.09.2021. godine. 

Na predloženoj dopuni dnevnog reda nalaze se sledeće tačke:

 1. Predlog Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o Budžetu opštine Herceg Novi za 2021.godinu.
 2. Predlog Odluke o izmjeni Odluke o stipendiranju i nagrađivanju studenata.
 3. Predlog Odluke o utvrđivanju lokacije za lokalni objekat od opšteg interesa-fekalana kanalizacija u naselju Čela, Opština Herceg Novi.
 4. Predlog Odluke o utvrđivanju lokacije za lokalni objekat od opšteg interesa-fekalana kanalizacija u Kumboru, Opština Herceg Novi.
 5. Predlog Odluke o utvrđivanju lokacije za lokalni objekat od opšteg interesa-fekalana kanalizacija u Meljinama, Opština Herceg Novi.
 6. Predlog Odluke o utvrđivanju lokacije za lokalni objekat od opšteg interesa – objekat privrednog razvoja-privredni objekat na lokaciji kp 6394/1 KO Sutorina, Opština Herceg Novi.
 7. Predlog Odluke o utvrđivanju lokacije za lokalni objekat od opšteg interesa – objekat privrednog razvoja-privredni objekat na lokaciji kp 6388 KO Sutorina, Opština Herceg Novi.
 8. Predlog Odluke o utvrđivanju lokacije za lokalni objekat od opšteg interesa – objekta vodovodne infrastructure – izmještanje cijevi Regionalog vodovoda na lokaciji kp 583/1 KO Đenovići.
 9. Predlog Odluke o razrješenju člana Odbora direktora “Vodacom” DOO.
 10. Predlog Odluke o izmjeni Odluke o određivanju odbornika koji prisustvuju zaključenju braka.
 11. Predlog Rješenja o razrješenju i imenovanju člana Odbora za budžet, privredu i razvoj Skupštine opštine Herceg Novi.

Početak četvrtog redovnog zasijedanja lokalnog parlamenta zakazan je za 10 časova, u velikoj sali Skupštine opštine.

Materijal za sjednicu možete preuzeti ovdje.