zgrada OHN 2024Direkcija za imovinu i zastupanje objavila je Treći javni poziv za davanje u zakup prikupljanjem ponuda, a u pitanju je zemljište za potrebe postavljanja privremenog objekta tipa ugostiteljska terasa, u skladu sa Programom privremenih objekata na teritoriji opštine Herceg Novi za period od 2024. godine do 2029. godine (“Službeni list CG-opštinski propisi”, broj 27/24) na Trgu Hercega Stjepana.

Ponuđač može podnijeti ponudu samo za lokaciju ukoliko je u neposrednoj blizini njegovog poslovnog objekta, što će Komisija posebno cijeniti nakon otvaranja ponuda.
Ugovor o zakupu se zaključuje na period od 1 godine, počev od 01.09.2024.godine, sa mogućnošću produženja ugovora neposrednim putem, ukoliko se ugovorne strane saglase oko bitnih odredaba ugovora i ukoliko zakupac ne bude imao dugovanja prema zakupodavcu. Ugovor će se produžavati na period od po 1 godine, najkasnije do 01.09.2029.godine.
Pravo učešća na javnom tenderu (prikupljanje ponuda) imaju pravna lica i registrovani preduzetnici, koja obavljaju ugostiteljsku djelatnost u objektu ispred kojeg je predviđeno postavljanje ugostiteljske terase. Navedeni ponuđači su dužni da dostave blagovremenu i kompletnu dokumentaciju i dokaz o uplaćenom depozitu u iznosu od 100,00 eura na žiro račun Glavnog trezora Opštine Herceg-Novi, broj: 510-208-95, uz napomenu da se uplata vrši na ime „depozita za učešće na javnom tenderu“.
Rok za podnošenje ponuda je 09.10.2024. u 14,00 časova do kada traje prijem pošte na Građanskom birou Opštine Herceg Novi za taj dan. Sve ponude pristigle nakon tog datuma i vremena na Građanski biro Opštine Herceg Novi će se smatrati neblagovremenim. Ponude se dostavljaju u zatvorenim kovertama na adresu:
OPŠTINA HERCEG-NOVI, DIREKCIJA ZA IMOVINU I ZASTUPANJE sa naznakom: „PONUDA ZA ZAKUP LOKACIJE“.
Otvaranje ponuda će se održati dana 10.10.2024.godine u kancelarijama Direkcije za imovinu i zastupanje sa početkom u 8,30 časova, kom otvaranju mogu prisustvovati ponuđači ili njihovi punomoćnici.
Bliža obavještenja o lokacijama koje su predmet davanja u zakup mogu se dobiti u kancelarijama Sekretarijata za prostorno planiranje i izgradnju, ili na broj telefona 031-321-052/lokal 516, a za pitanja koja se odnose na sam javni poziv mogu se obratiti na telefon: 031-321-052 lokal 607 ili neposredno u kancelarijama Direkcije za imovinu i zastupanje u zgradi Opštine Herceg Novi, u vrijeme prijema stranaka.