cejnSlužba za javne nabavke opštine Herceg Novi obavještava ponuđače da je Ministarstvo finansija i socijalnog staranja počelo od 01. januara 2021. godine sa primjenom novog elektronskog sistema javnih nabavki (ESJN), dok će portal javnih nabavki (http://portal.ujn.gov.me/delta2015/login.jsp) ostati u funkciji samo za započete postupke javnih nabavki, koji su na istom objavljeni.

Budući da su naručioci obavezni da sva obavještenja o javnim nabavkama kreiraju i objavljuju putem novog sistema, Ministarstvo finansija i socijalnog staranja – Direktorat za politiku javnih nabavki obavještava sve privredne subjekte da je neophodno da se registruju na ESJN, kako bi isti mogli pratiti obavještenja i učestvovati u postupcima javnih nabavki.
Registracija se vrši popunjavanjem registracionog formulara, koji je moguće preuzeti na linku: http://www.ujn.gov.me/wp-content/uploads/2021/01/Upustvo-za-popunjavanje-Ponuđači.docx , kao i registracijom na http://cejn.gov.me.
Neophodno je da podaci unijeti na registracionom formularu i podaci koji budu unijeti u sistem budu istovjetni, kako bi administratori Direktorata odobrili registraciju ponuđača.
Ispunjeni formular je potrebno dostaviti  poštom, na adresu Direktorata (ul. Slobode br.2 – Biznis centar Hilton) , potpisan i ovjeren od strane ovlašćenog lica privrednog subjekta, ili u elektronskoj formi, potpisan sertifikovanim elektronskim potpisom na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..
Gore navedeno je neophodno, kako bi glavni sistemski administratori odobrili registraciju i omogućili dalji rad ponuđača u ESJN, o čemu će privredni subjekti dobiti potvrdu na e-mail naveden u registracionoj formi.
Sve dodatne informacije mogu se pronaći na sajtu Direktorata za politiku javnih nabavki www.ujn.gov.me.