zgradaohn2022Odbor za izbor i imenovanja Skupštine opštine Herceg Novi objavio je Javni poziv za pokretanje postupka imenovanja tri člana Savjeta Javnog radio difuznog servisa Radio Televizija Herceg Novi d.o.o.

Ovlašteni predlagači za imenovanje članova Savjeta RTHN su nevladine organizacije ( 2 kandidata) i JU ,,Gradski muzej Mirko Komnenović i Galerija Josip Bepo Benković’’ (1 kandidat)
Kako se navodi u Javnom pozivu, članovi Savjeta biraju se iz reda afirmisanih stručnjaka iz oblasti koje su relevantne za obavljanje djelatnosti JRDS RTHN, a imaju prebivalište u Crnoj Gori i visoku stručnu spremu.
Rok za podnošenje predloga za imenovanje člana Savjeta teče od dana objavljivanja u jednom štampanom mediju koji izlazi na teritoriji Crne Gore i traje 45 dana.
Predlozi za imenovanje dostavljaju se Odboru za izbor i imenovanja Skupštine opštine Herceg Novi u zatvorenoj koverti preko Službe Skupštine opštine Herceg Novi, sa naznakom „Predlog za člana Savjeta Javnog radio difuznog servisa Radio Televizija Herceg Novi D.O.O.“.
Više o potrebnoj dokumentaciji i uslovima koje kandidat za člana Savjeta treba da ispuni pročitajte u Javnom pozivu.