ZGRADAOHN2021Sekretarijat za finansije i lokalne prihode Opštine Herceg Novi obavještava fizička lica koja su obveznici poreza na nepokretnost i turističke takse, da je i dalje u toku postupak dostave rješenja o utvrđivanju poreza na nepokretnost i turističke takse za 2021. godinu preko Pošte Crne Gore.

Obavještavaju sve poreske obveznike kojima još nisu uručena rješenja da ista mogu preuzeti u kancelariji 74 Sekretarijata za finansije i lokalne javne prihode Opštine Herceg Novi, kao i zahtjevom putem službenog mejla: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Sve potrebne informacije možete dobiti pozivom na broj telefona +382(0)31 321052, lokal 344 ili +382(0)31 322 774, kao i putem službenog mejla: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Takođe, ovim putem Sekretarijat poziva sve poreske obveznike poreza na nepokretnost i turističke takse koji nisu platili obaveze iz ranijih obračunskih perioda da iste izmire u što kraćem roku, kako bi izbjegli postupak pokretanja prinudne naplate i dodatnih obračuna kamate i troškova postupka.